Kocksgatan

Apartment in the center of Stockholm and home to a young family of four. Busy lives and passion for cooking. The owners have an own visual style, but wanted and needed to 'perfect' / 'clean up' their existing interior, into a calmer, not messy, and more functional and practical design that flows well with their lives.

By replacing different existing furniture by custom-designed furniture, the interior suddenly offered more space, a simpler look, a calmer atmosphere, and a style that is more customized to their needs and desires. Also by blending in the furniture through colour, the apartment appeared more spacious afterwards - like using same type of wood and the green/grey colour on the walls and kitchen.

The owners wished for a new design for the entrance with more storage space and practical and child-proof lay-out for a the family. Also the living area needed cleaning up and the kitchen too: new tv-furniture that doesn't only hide all the stuff, but also itself by blending in with the wall behind. The kitchen needed work on a few details, like the kick-list, covering up the fridge and by adding a bartop, now this part of the kitchen could be used as well by the kids when helping out their parents in the kitchen with cooking and baking.

...

...

...

...

 

Project: Interior Design

Collaboration: Jon Eliason Design

Client: Private

Location: Södermalm, Stockholm

Year: 2018

Space: ... m3

"All images and design lay-outs are created by and for Sabina Dzananovic Design, unless stated otherwise. Please give proper credit for anything you give reference to."

© 2018  Sabina Dzananovic Design, based in Stockholm, Sweden

The company is registered for "F-Tax"